tisdag 1 december 2009

Jag kunde!

Ikväll har jag varit på Aktiva step och jag klarade av koreografin utan problem. Att det var en väldigt basic klass spelar ingen roll, jag kan ju öva koordination lite grann i alla fall. Riktigt kul var klassen i alla fall så det får bli step fler gånger minsann. Kul att inte göra sig till åtlöje!

Snart ska jag sätta på en gryta knäck. Jag älskar julen och allt det mumsiga som kommer därtill. Men ska man njuta av maten får man ju kompensera med träning vet jag.

Imorgon ska jag till ryggkliniken igen för att ytterliggare bota mitt elände. Dessförinnan blir det möte med Manpower. Men allt det är imorgon.
Nu ska jag hacka mandel!

1 kommentar:

  1. Åh, vad kul att du har en "ny" blogg. Visste ju inte om det utan såg det via kommentaren om löpet =) var riktigt nöjd med det faktiskt, men jag retar mig på att jag glömde gå till någon affär om fråga om man kunde få löpsedeln...
    Vi kommer hem i helgen, så en träff på söndag kan vi boka in och som det ser ut nu så kommer vi nog en runda i mellandagarna också. Sen är det stopp, då börjar jag jobba efter 13 månaders semester.

    SvaraRadera